Personligt

Personlig baggrund

Født og opvokset i Norditalien, i udkanten af den lille landsby S. Giorgio in Salici, i nærheden af Gardasøen og byen Verona. Kom til Danmark i 1979, på næsten eventyrlig vis, som passager på en motorcykel. Er siden blevet gift med manden der kørte den, og har fået en søn med ham. Alle tre bor i dag stadig sammen på Frederiksberg, N. J. Fjords Alle´8, 2 tv. I weekend går turen så vidt muligt til sommerhuset i Munkerup, i Nordsjælland, til blomsterne, himlen og havet.

3 kommentarer

 1. Kære Daniela!

  Hjertelig tillykke med masteren, det er godt gået, og som det ses af blokken har det været hårdt arbejde. Så jeg ønsker dig en rigtig god sommer – med tid til at nyde sommerhuset.

  Mange hilsner
  Inge

 2. Hej Helen,
  tak for din kommentar . Det er dejligt at høre at I stadig arbejder med DIB i jeres institution. Jeg tilføjer jeres link til institutionslisten. Har I noget kontakt eller samarbejde med de andre institutioner i projektet eller med nye?

 3. Hej Daniela

  Vi var blandt de 8 første institutioner i Hillerød Kommune der deltog i projektet DIB. Vi har også haft fornøjelsen af, at besøge institutioner i Italien. Vi arbejder fortsat med DIB. og er glade for dette.
  Hilsen leder Helen Hurup-Felby

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: