Min personfaglige blog til eksamen

Tværmedial pædagogisk kommunikation

Nu er master uddannelsen om tværmedial kommunikation afsluttet. Tilbage er spørgsmålet om hvad man som psykolog ansat i en pædagogisk fagforening kan få ud af at at læse Cross Media Communication på Københavns Universitet?

  • Man får indsigt i mediesystemverdenen og om hvordan man aktivt kan tage del i samfundets kommunikation på tværs af systemer, fagligheder og medier. Når udviklingspsykologisk teori og pædagogik møder medie – og kommunikationsteori opstår der noget fælles tredje. Medier er ikke længere tomme kanaler til formidling af ydre budskaber, men forbinder sig med indholdet og bliver til substansfyldte former for professionsfaglig kommunikation.
  • Kommunikation i relation til det pædagogiske fagområde er mere og andet end kommunikation om det pædagogiske, det er pædagogfaglig kommunikation, dvs. en kommunikation, der sammentænker generelle kommunikationsteoretiske principper med specifikke pædagogfaglige principper. Denne blog er tænkt og udviklet i forsøg på at skabe en form for symbiotisk forbundethed mellem tværmedial kommunikation og pædagogisk teori og praksis.

Resultatet af uddannelsen er denne blog og dens teoretiske begrundelse: Integration, leg og ledelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: